MANIFEST PER UN MONTGAT APACIBLE

La Plataforma Veïnal Què implica Wavegarden a Montgat s’ha informat àmpliament, i continua fent-ho, sobre el projecte que l’empresa Wavegarden BCN, SL. vol posar en marxa entre el Hamelin i les pistes de pàdel.

Al nostre parer, les conseqüències que la realització del projecte comportarien a Montgat són:

– Important increment de visitants, amb el conseqüent increment del trànsit rodat a la zona, que s’afegirà a l’actual saturació al voltant del Hamelin i que dificultarà la futura pacificació de la NII fins al Masnou.

– Creació d’una inexistent demanda de places hoteleres i augment de la de pisos turístics, el que comportarà l’increment dràstic de la gentrificació i aparició de demanda d’oci nocturn.

– Abús en el limitat recurs que és l’aigua. Afectació de les aigües freàtiques i reducció extrema d’un dels dos corredors biològics encara existents entre Barcelona i Mataró. Pràctica desaparició de l'”espai buit” entre Montgat i el Masnou.

– Augment de soroll de fons en les zones del voltant al llarg de tot el dia.

Per tot això, les veïnes i els veïns de Montgat sotasignants, fem una crida a tots els grups municipals per tal que resolguin una moratòria en el procés de tramitació del projecte presentat per l’empresa Wavegarden BCN, SL, en què el conjunt de la població resident no hagi pogut expressar la seva opinió en una consulta popular.

En cas de negativa per part de la ciutadania de Montgat, exigirem que el plenari de l’Ajuntament faci una reprovació del projecte.
Perquè volem continuar sent un poble tranquil i més verd, la decisió sobre una obra faraònica com la que es planteja, que podria ser la primera pedra que alteraria radicalment el nostre Montgat, creiem que li pertany al poble i volem que sigui el poble qui la prengui.

PLATAFORMA VEÏNAL QUÈ IMPLICA WAVEGARDEN A MONTGAT

Aquesta entrada ha esta publicada en Assemblea oberta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *